Remonttipesu Kuusankoskella ja lähialueilla

Yhteystiedot

Onko rakennus- tai remontointityösi aikataulu lyöty lukkoon? Onko työ jo kenties valmis? Soita meille, niin tulemme hoitamaan remonttipesun hetkessä! Remonttisiivous on erikoissiivousta, jossa rakennustyöstä syntynyt hienojakoinen pöly ja muu rakennusroska siivotaan pois asianmukaisilla välineillä. Kuusankosken Siivouspalvelu Ky:n voit tilata myös Kuusankosken lähikuntiin. Pyydä meiltä tarjous!

Remonttipesu on laaja siivous

Remonttipesuumme kuuluvat palvelut:

  • rakennuspölyn imurointi
  • kattojen, lattian ja seinän pyyhintä
  • kaapistojen siivous
  • märkätilojen pyyhintä
  • ikkunanpesu rakennuspölystä.
Meiltä on mahdollista pyytää myös välisiivous rakennusvaiheiden väliin. 

Remonttipesuun tarvitaan oma kalustonsa

Rakentamisesta syntyvää hienojakoista pölyä ei voi poistaa perinteisillä imureilla ja menetelmillä. Siivoukseen tarvitaan erikoiskalustoa ja usein myös asianmukaiset suojavarusteet. Vaikka remonttikohteena olisikin vain yksi huone, pöly leviää usein myös muualle huoneistoon niin lattialistoihin kuin kaappien sisäpuolellekin. Siivoamme perusteellisesti kaiken pois. Ota rennosti ja jätä remonttipesut ammattilaisten huoleksi!

Siivoukseen kuuluu myös ikkunanpesu

Tarjoamme ikkunanpesua myös erillisenä palveluna, mutta useimmat ikkunanpesumme tapahtuvat remonttisiivouskohteissa. Pöly tarttuu myös ikkunan pintaan. Siivous onkin hyvin perusteellinen ja vaatii tavanomaista siivousta pidemmän ajan. Mikäli olet remontoimassa tai jo remontoinut esimerkiksi toimistosi tilat Kuusankosken alueella, tutustu myös laadukkaisiin toimistosiivouspalveluihimme!